αριθμιες καρδιας ποτε βςζουμε βηματοδοτη | κακωση γονατου | κρανιοεγκεφαλική κάκωση

Επιστρέφουν οι γιατροί του ΙΚΑΝα επιστρέψουν στην εργασία τους από τη Δευτέρα αποφάσισαν οι γιατροί του ΙΚΑ μετά τη δικαστική απόφαση που έκρινε παράνομη και καταχρηστική την απεργία τους. Οι γιατροί θα ζητήσουν δημόσιο διάλογο από τα αρμόδια υπουργεία Υγείας και Εργασίας.

Εφόσον δεν βρουν ανταπόκριση θα συνεδριάσουν και πάλι για να αποφασίσουν νέο κύκλο κινητοποιήσεων, αυτή τη φορά με τη μορφή 4ωρων στάσεων εργασίας ανά εβδομάδα.

Ο υπουργός Υγείας Αλ. Παπαδόπουλος έχει δηλώσει πάντως πως δεν προτίθεται να μονιμοποιήσει τους συμβασιούχους γιατρούς του ΙΚΑ, κάτι το οποίο αποτελεί βασικό αίτημα του κλάδου.

Ομως, η ταλαιπωρία των ασφαλισμένων στο ΄Ιδρυμα θα συνεχιστεί, αφού από την προσεχή Πέμπτη 12/7 θα αρχίσουν 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες οι διοικητικοί υπάλληλοι του ΙΚΑ. Προβλήματα, ωστόσο, θα δημιουργηθούν σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία, καθώς την απεργία διοργανώνει η Πανελλήνια Ομοσπονδία των εργαζομένων στους ασφαλιστικούς οργανισμούς.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.