Σημαντική η απήχηση του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ

Σε 8.000 ανέρχονται οι συνδρομητές του έντυπου περιοδικού ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ εκ των οποίων οι 4.952 συνδρομητές έχουν δηλώσει πως ζουν κάτω από συνθήκες αναπηρίας. Το περιοδικό αποστέλλεται δωρεάν στους συνδρομητές του, ενώ το πλήρες κείμενο των περιεχομένων του περιοδικού βρίσκεται online στη διεύθυνση http://www.disabled.gr/gr-arts/0mag24.html.

Την ηλεκτρονική διεύθυνση www.disabled.gr/ την επισκέπτονται περίπου 21.500 άτομα κάθε μήνα, σύμφωνα με τα στοιχεία του περιοδικού, ενώ η πλειοψηφία (52,8 %) των επισκεπτών έχουν ξαναεπισκευτεί το site, έχουν καταχωρήσει τη διεύθυνση http://www.disabled.gr/ στον υπολογιστή τους και το επισκέπτονται με συνέπεια.

Στο http://www.disabled.gr/ λειτουργούν δύο λίστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου οι οποίες καταλαμβάνουν πανελλαδικά τη δεύτερη θέση συμμετοχής.

Οπως αναφέρουν οι συντελεστές του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ τα παραπάνω στοιχεία αποτελούν ακλόνητη απόδειξη ότι αυτό βρίσκεται, γράφεται και διαβάζεται όπου βρίσκονται ή συγκεντρώνονται οι ελληνίδες και οι έλληνες με αναπηρίες. Συγκροτεί δε το μεγαλύτερο δίκτυο ανθρώπων που ενδιαφέρονται, εργάζονται και συνεργάζονται για τα ζητήματα της αναπηρίας και των ειδικών αναγκών.

Και καταλήγουν: ‘Σε ότι αφορά εμάς, τους συντελεστές, αυτά τα στατιστικά στοιχεία αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της χρηστικότητας του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ ως υπερήφανη πρόταση αισθητικής και πολιτισμού για μία αυθεντική, αξιοβίωτη, εντυπωσιακή, θελκτική και απελευθερωτική αναπηρία’.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση