επικονδυλίτιδα θεραπεία | ελενη γκιζα οδοντιατρος | ΥΠΕΡΠΛΑΣΙΑ ΕΝΔΟΜΗΤΡΙΟΥ | κοπρολιθοι τι ειναι

Μέτρα για την αιμοδοσία στις ΗΠΑ λόγο της νόσου των τρελών αγελάδωνΔε θα γίνεται δεκτό στις Ηνωμένες Πολιτείες, αίμα από δότη ο οποίος έχει μείνει τρεις ή περισσότερους μήνες στη Μεγάλη Βρετανία, ή πέντε χρόνια σε χώρα της Ευρωπαϊκής Ενωσης στο διάστημα 1980-1990, σύμφωνα με σύσταση του US Food and Drug Administration (FDA), προκειμένου να μην υπάρξει κίνδυνος μόλυνσης από τη νόσο των τρελών αγελάδων.

Αν και δεν έχει τεκμηριωθεί επιστημονικά ότι η νόσος των τρελών αγελάδων μεταδίδεται με το αίμα, το FDA, προτείνει να εφαρμοστεί το μέτρο αυτό, όσο πιο σύντομα γίνεται, προκειμένου να προστατευθούν τα αποθέματα αίματος της χώρας από τη νόσο.

Οι αρμόδιοι πιστεύουν ότι στο διάστημα που θα μεσολαβήσει μέχρι το μέτρο να μπει σε εφαρμογή θα έχει στρατολογηθεί ικανός αριθμός αιμοδοτών και έτσι θα αναπληρωθούν τα χαμένα αποθέματα αίματος.

Οι γιατροί πάντως της Νέας Υόρκης, προειδοποιούν πως θα υπάρξει σοβαρό έλλειμμα στις τράπεζες αίματος, καθώς τα περισσότερα νοσοκομεία της πόλης καλύπτουν το ένα τέταρτο των αναγκών τους με εισαγωγή από χώρες της Ευρωπαϊκής Ενωσης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.