ερυθρα igg | εντεριτιδα σκυλου | ανεμογκαστρι | κοκκινο αιματωμα στα μικρα χειλη του αιδιου

Το χαμόλελο του παιδιού: δήλωσε παρόν κι αυτό το καλοκαίριΠηγή: Το χαμόγελο του παιδιού

O οργανισμός "Το Χαμόγελο του Παιδιού" συνεχίζει χωρίς διακοπές την προσπάθειά του να σταθεί δίπλα στα παιδιά με σοβαρά προβλήματα υγείας. Στο πλαίσιο αυτό κάνει έκκληση σε κάθε συνάνθρωπό μας να γίνει αρωγός σε αυτήν την προσπάθεια με την εθελοντική προσφορά του σε αίμα και παράγωγα αίματος (αιμοπετάλια).

Η ανάγκες και φέτος το καλοκαίρι είναι μεγάλες και άμεσες και ο αγώνας του Οργανισμού αδιάκοπος. Αφενός μέσω της επαφής με τους αρμόδιους των νοσοκομείων, όπου «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στηρίζει τα παιδιά που νοσηλεύονται, και αφετέρου μέσω των χιλιάδων κλήσεων που δέχεται ο οργανισμός στην “Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή S.O.S. 1056” επιβεβαιώνεται η έκκληση βοήθειας από γονείς για τα παιδιά τους αλλά και από ευαισθητοποιημένους πολίτες που γνωρίζουν αντίστοιχα περιστατικά. Η ανάγκη γίνεται ακόμη μεγαλύτερη κατά τους καλοκαιρινούς μήνες όπου παρατηρείται μεγαλύτερη έλλειψη.

Παρακαλούμε θερμά όποιον επιθυμεί να προσφέρει στα παιδιά που χρειάζονται αίμα, να καλέσει στον τηλεφωνικό αριθμό 1056 που αντιστοιχεί στην Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για Παιδιά S.O.S. – 1056” (λειτουργεί όλο το 24ωρο όλες τις ημέρες) για να εγγραφεί ως εθελοντής αιμοδότης του οργανισμού μας. Στη συνέχεια ειδοποιείται μόλις παραστεί ανάγκη για παιδί που χρειάζεται αίμα ή παράγωγα του.

Ευχαριστούμε θερμά τους εθελοντές – αιμοδότες του οργανισμού που όλα αυτά τα χρόνια έχουν σταθεί δίπλα μας και καλούμε όλους όσους έχουν τη δυνατότητα να βοηθήσουν τα παιδιά που βρίσκονται σε ανάγκη. Χρειάζεται να συνειδητοποιήσουμε όλοι μας την αξία αυτής της πολύτιμης προσφοράς αίματος και παραγώγων του, η οποία σώζει ζωές!

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.