εξεταση αιματος ιωση | μηνισκος | βλεννα στα κοπρανα | ομοιοπαθητικο για τσιμπημα ψυλλου

Νέο τεστ ούρων προβλέπει την εμφάνιση καρδιακών παθήσεωνΜε μία απλή εξέταση ούρων θα μπορεί να διαπιστωθεί ποιές γυναίκες διατρέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο να εμφανίσουν καρδιακές παθήσεις, σύμφωνα με έρευνα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Ουτρέχτης, η οποία δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της Αμερικανικής Καρδιολογικής Εταιρείας Circulation.

Σύμφωνα με τους Ολλανδούς επιστήμονες η νέα αυτή εξέταση θα ανιχνεύει στα ούρα μία πρωτεΐνη, η ανεύρεση της οποίας πιστεύεται ότι υποδηλώνει την ύπαρξη βλάβης στα αιμοφόρα αγγεία.

Οι γυναίκες, μέχρι την εμμηνόπαυση, έχουν λιγότερες πιθανότητες να παρουσιάσουν καρδιακές παθήσεις συγκριτικά με τους άντρες, όμως μετά το τέλος της εμμηνορρυσίας, τα πράγματα αντιστρέφονται.

Το κάπνισμα, η υψηλή αρτηριακή πίεση και τα υψηλά επίπεδα χοληστερίνης αυξάνουν τις πιθανότητες καρδιακών προβλημάτων στις γυναίκες. Μέχρι σήμερα δεν είχαν βρεθεί αξιόπιστοι τρόποι για τον εντοπισμό των γυναικών αυτών που θα παρουσιάσουν καρδιακά προβλήματα, πριν την εμφάνιση των πρώτων συμπτωμάτων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.