μέσημβρινοι στο σωματος | συμπτωματα αποκολλησης | υποταση | βαρηκοΐα ορισμοσ | διαβητικη κετοξεωση

Εξοφλούνται τα χρέη των νοσοκομείωνΚαλύπτονται από το δημόσιο οι υποχρεώσεις των νοσοκομείων προς τους προμηθευτές τους, με την τροπολογία του υπουργείου Οικονομικών, βάση της οποίας το Ελληνικό Δημόσιο αναλαμβάνει να καταβάλει στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, στο «Ωνάσειο› και στο «Παπαγεωργίου› την αξία των τιμολογίων για προμήθεια φαρμάκων, υγειονομικού υλικού κλπ, μέχρι του συνολικού ποσού των 355 δισεκατομμυρίων δραχμών.

Όπως αναφέρεται στην τροπολογία, η καταβολή θα γίνει σε πέντε ισόποσες ετήσιες δόσεις, αρχής γενομένης από 1η Αυγούστου 2003. Σημειώνεται επίσης ότι οι απαιτήσεις των νοσοκομείων έναντι του Δημοσίου, δύναται να εκχωρηθούν σε πιστωτικά ιδρύματα και να προεξοφληθούν από αυτά με αποκλειστικό σκοπό την εξόφληση των προμηθευτών εφάπαξ, εφόσον χορηγηθεί από αυτούς έκπτωση 3,5%.

Για τις προεξοφλήσεις αυτές τα πιστωτικά ιδρύματα δικαιούνται τόκο από την ημέρα προεξόφλησης από το Δημόσιο των εκχωρηθεισών και προεξοφληθεισών απαιτήσεων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.