πνευμοθωρακας αιτια | ποσα πλευρα εχει ο ανθρωπος | πυωδης αμυγδαλιτιδα | τσουξιμο στη μυτη

Διαβαλκανικό συνέδριο για την αγωγή υγείας και το περιβαλλονΗ κατάθεση και η ανταλλαγή εμπειριών εκπροσώπων εκπαιδευτικών φορέων των βαλκανικών χωρών σε θέματα αγωγής υγείας, περιβαλλοντικής εκπαίδευσης και ειδικής αγωγής, θα είναι ο σκοπός του συνεδρίου που θα πραγματοποιηθεί από 25 έως 27 Οκτωβρίου στο Κιλκίς.

Στο συνέδριο θα συμμετάσχουν πανεπιστημιακοί και εκπαιδευτικοί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που έχουν εκπονήσει εργασίες στους αντίστοιχους τομείς από κάθε χώρα των Βαλκανίων (Ρουμανία, Βουλγαρία, Αλβανία, Κροατία, Σλοβενία, Σκόπια, Σερβία, Τουρκία και Ελλάδα).

Στόχος, η επισήμανση καινοτομικών προσπαθειών και η αναζήτηση μιας κοινής πορείας εκπαίδευσης σε τομείς που επιδιώκουν την καλλιέργεια μιας κοινής περιβαλλοντικής ηθικής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.