περιγραφη εξω μυτης | διακοπή κυήσεως | αρρυθμιες | κοντοι οπισθιοι μηριαιοι η οσφυαλγια;

Να σταματήσουν οι απόπειρες κλωνοποίησης του ανθρώπουΣε ένα διεθνές μορατόριουμ στις μεθόδους κλωνοποίησης με σκοπό την ανθρώπινη αναπαραγωγή καλεί με ανακοίνωσή του ο πλέον επιφανής επιστημονικός θεσμός στη Βρετανία, η Βασιλική Εταιρεία (Royal Society), που δεν θα αφορά όμως την την κλωνοποίηση για θεραπευτικούς σκοπούς, η οποία ήδη επιτρέπεται στη Βρετανία.

Ο πρόεδρος του ιδρύματος Δρ Γκάρντνερ, επέκρινε δριμύτατα τους επιστήμονες που ανακοινώνουν ότι θα είναι σε θέση να κλωνοποιήσουν ανθρώπινες υπάρξεις εντός των προσεχών ετών.

Οπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση οι επιστήμονες αυτοί μιλούν για τα πλεονεκτήματα της ανθρώπινης κλωνοποίησης για αναπαραγωγικούς σκοπούς, όπως για παράδειγμα την πιθανότητα να αποκαταστήσουν μία αγαπημένη ύπαρξη που σκοτώθηκε σε κάποιο ατύχημα.

Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει καθώς ένας κλώνος μπορεί να μοιάζει καταπληκτικά στο πρωτότυπό του, μολαταύτα είναι τόσο διαφορετικός ως προς την προσωπικότητα από εκείνον, όπως ακριβώς και οι δίδυμοι.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.