ουρια | δυσκοιλιοτητα ζεστο νερο | τι σημαινει ξηρο φατνιο | παθησεισ εξω ακουστικου πορου

Δύο στους τρεις νεοσύλλεκτους έχουν προβλήματα στα δόντιαΔύο στους τρεις νεοσύλλεκτους αντιμετωπίζουν κάποιο οδοντιατρικό πρόβλημα σύμφωνα με τα στατιστικά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το ΓΕΣ και αφορούν τους 53.612 νεοσύλλεκτους που κατατάχτηκαν το έτος 2000.

Πιο συγκεκριμένα οι 17.394 (32,44%), δεν έχουν ανάγκη οδοντιατρικής περίθαλψης, οι 26.080 (48,65%), έχουν ανάγκη οδοντιατρικής περίθαλψης, οι 7.045 το 13,14%, έχουν ανάγκη προσθετικής εργασίας και οι 3.095 (5,77%) έχουν ανάγκη επειγουσών επεμβάσεων.

Σύμφωνα με το ΓΕΣ, τα στοιχεία δείχνουν ότι μέχρι τουλάχιστον της ηλικίας της στρατεύσεως, οι περισσότεροι νέοι δεν έχουν επισκεφθεί οδοντίατρο, ενώ στην παραπάνω εικόνα συμβάλουν και οι επιπτώσεις του σύγχρονου τρόπου διαβίωσης και διατροφής.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.