δεκατα πυρετος | διαρροια | ταχυτητα καθιζησης | θωρακοκεντηση | ιογενής λοίμωξη | σιελοαδενιτιδα

Κατά των αμβλώσεων η Εκκλησία ακόμα και για λόγους υγείαςΤην άμεση αντίδραση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας προκάλεσε η δήλωση του εκπρόσωπου της Ιεράς Συνόδου, Mητροπολίτη Σπάρτης Ευστάθιου ότι η γυναίκα δεν πρέπει να προχωρά σε έκτρωση ακόμα και στην περίπτωση που η ιατρική επιβάλει την άμβλωση για λόγους υγείας, καθώς όπως είπε χαρακτηριστικά ο 'Θεός έχει τις λύσεις'.

Η Εκκλησία, δήλώσε ο εκπρόσωπος της Ιεράς Συνόδου, διαφωνεί με την άποψη ότι η γυναίκα έχει δικαίωμα να αποφασίζει μόνη της για το πότε και πόσα παιδιά θα κρατήσει, αλλά ούτε και ο γιατρός καθώς δεν είναι θεός.

Αμεση ήταν η αντίδραση της Γενικής Γραμματείας Ισότητας στις παραπάνω θέσεις, που με ανακοίνωση της επισημαίνει ότι παρόμοιες απόψεις έχουν σαν στόχο να ενοχοποιούν τις γυναίκες και επιχειρούν να τις καταστήσουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας.

Τέτοιες θέσεις συνεχίζει η ανακοίνωση οδηγούν τις γυναίκες να δρουν υπό το κράτος του φόβου και τους στερούν το δικαίωμα να διαχειρίζονται, να συμμετέχουν και να νοιώθουν υπεύθυνες για τις πράξεις τους, δημιουργώντας τους ένα τεράστιο έλλειμμα στο μέρισμα της ατομικής του ευθύνης που διαφοροποιεί και ορίζει κάθε έλλογο ον.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.