τυποι θυρεοειδιτιδας | πολυποδας στο εντερο | αποφραξη εντερου | ερπητικη στοματιτιδα σε ενηλικες

Κρούσμα της νόσου των τρελών αγελάδων στην ΤσεχίαΤο πρώτο κρούσμα Σπογγώδους Εγκεφαλοπάθειας των Βοοειδών στην Τσεχία επιβεβαιώθηκε από τον υπουργό Γεωργίας της χώρας κ. Γιάν Φενκλ. Το άρρωστο ζώο, ηλικίας έξι χρόνων εντοπίστηκε σε μονάδα επεξεργασίας κρέατος στην Γιχλάβα, στη νότια Μοραβία και προέρχεται από κοπάδι 400 ζώων που άνηκε σε κτηνοτροφική μονάδα του Ντουσεγιόφ, στην ίδια περιοχή.

Οπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Κρατικής Κτηνιατρικής Υπηρεσίας κ. Γιόζεφ Ντούπεν, μέσα στις επόμενες ημέρες θα ληφθούν όλα τα κατάλληλα μέτρα, όπως η θανάτωση μερικών ή όλων των ζώων που ανήκουν στο κοπάδι και η υποχρεωτική εξέταση όλων των ζώων ηλικίας άνω των τριάντα μηνών που προορίζονται για τα σφαγεία της χώρας.

Στο μεταξύ, η Ουγγαρία θα αποσύρει από τις 11 Ιουνίου τις άδειες εισαγωγών τσεχικού βοδινού κρέατος που προέρχεται από ζώα τα οποία δεν έχουν ελεγχθεί για την ασθένεια των τρελών αγελάδων, ανακοίνωσε σήμερα το υπουργείο Γεωργίας της χώρας.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.