οργανα στην κοιλιακη χωρα | amphetamines parenergeies | Μαυρος εμετος | εμβολιο cdc | χοληστερινη

Οι γονείς πρέπει να ελέγχουν πως πλένουν τα παιδιά τα δόντια τουςΤο 45% των γονιών δεν παρακολουθεί τα παιδιά του την ώρα πλένουν τα δόντια τους, ενώ τις περισσότερες φορές προσπαθεί με λανθασμένους τρόπους όπως η δωροδοκία και οι απειλές να τα πείσει να ακολουθήσουν τους κανόνες στοματικής υγιεινής.

Σύμφωνα με τον παιδοδοντίατρο του New York University, College of Dentistry της Νέας Υόρκης, κ. F. More, οι γονείς πρέπει να προσέχουν τον τρόπο με τον οποίο τα παιδιά τους βουρτσίζουν τα δόντια τους, καθώς τα παιδιά συνήθως δεν χρησιμοποιούν την κατάλληλη τεχνική με αποτέλεσμα να μην απομακρύνεται η οδοντική πλάκα.

Τονίζει, επίσης, ότι τα παιδιά είναι δυνατόν να καταπιούν μεγάλες ποσότητες φθοριούχας οδοντόπαστας. Η κατάπωση φθορίου δεν προκαλεί σοβαρά προβλήματα υγείας στα παιδιά, αλλά στα πολύ μικρά παιδιά μπορεί να οδηγήσει σε φθορίαση των δοντιών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.