ανεμογκαστρι σε γυναικα | Ακροαστικα | flegmoni xoliforon aggion | ραπτικος μυς θλαση | κερατιτιδα συμπτωματα

Προβλήματα στα χειρουργεία από οφειλές των νοσοκομείωνΣτη ματαίωση πολλών χειρουργείων για την αντιμετώπιση ορθοπεδικών προβλημάτων στα νοσοκομεία του ΕΣΥ, έχει οδηγήσει η αδυναμία των νοσοκομείων να πληρώσουν τα χρέη τους προς τις εταιρείες κατασκευής εμφυτεύσιμων ορθοπεδικών υλικών, σύμφωνα με δελτίο τύπου του Πανελλήνιου Συλλόγου Προμηθευτών Εμφυτεύσιμου Ορθοπεδικού Υλικού (ΠΑ.ΣΥ.Π.Ο.Υ)

Όπως εξήγησαν εκπρόσωποι του συλλόγου, το πρόβλημα δημιουργήθηκε καθώς οι ξένοι οίκοι σταματούν ο ένας μετά τον άλλο να προμηθεύουν την Ελληνική αγορά, καθώς τα χρέη για ορθοπεδικά υλικά ξεπερνούν τα 35 δις δρχ. και σε πολλές περιπτώσεις αφορούν ακόμα και τιμολόγια που παραμένουν απλήρωτα πάνω από 2 χρόνια.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.