κυστεσ στων προστατη | δυσφαγια | βοταλειοσ ποροσ | οξεια επιπεφυκιτιδα θεραπεια | πυρετός δέκατα

Πρωτοβουλία FAO για τη νόσο των τρελών αγελάδωνΗ πρόληψη της διάδοσης της ασθένειας των τρελών αγελάδων σε όλο τον κόσμο αποτελεί το επίκεντρο μιας νέας πρωτοβουλίας του Οργανισμού Τροφίμων και Γεωργίας του ΟΗΕ (FAO), με στόχο τη βελτίωση των κανόνων ασφαλείας και της ποιότητας των τροφίμων, ανακοινώθηκε στη Ρώμη, έδρα του οργανισμού.

Στην ανακοίνωση επισημαίνεται ότι τα πρόσφατα περιστατικά που έχουν να κάνουν με την ασφάλεια των τροφίμων, ανάμεσά τους και τα κρούσματα της ασθένειας των τρελών αγελάδων, έχουν προκαλέσει "σοβαρή αναταραχή στις διεθνείς αγορές τροφίμων, αλλά και μεγάλη ανησυχία στους καταναλωτές".

Υπό την αιγίδα του FAO διοργανώνονται στο Παρίσι, από τις 11 έως τις 14 Ιουνίου, επιστημονικές συζητήσεις για την ασθένεια των τρελών αγελάδων και για την ασθένεια Κρόιτζφελντ-Γιάκομπ, η οποία προσβάλει τον άνθρωπο.

Επίσης, τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Παγκόσμια Οργάνωση Υγείας ένα φόρουμ για τους κανόνες ασφάλειας των τροφίμων, για τους νέους τρόπους επιθεώρησης των τροφίμων και για την πρόληψη των ασθενειών που προέρχονται από τα τρόφιμα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.