καπνισμα και αεροβια ασκηση | ασκητικο υγρο καρκινος | iperansplirwsi | κρεμα μειωσης τριχοφυιας | igg και igm

Δεν παραιτούνται οι πανεπιστημιακοί γιατροίΕνα 24ωρο πριν από την ισχύ της διάταξης για τους πανεπιστημιακούς γιατρούς, σύμφωνα με την οποία το Υπουργείο Υγείας ζητά την παραίτηση των τελευταίων από κάθε δραστηριότητα στον ιδιωτικό τομέα και οι δύο πλευρές παρουσιάζονται αμετακίνητες στις θέσεις τους.

Ο υπουργός Υγείας κ. Αλέκος Παπαδόπουλος τονίζει ότι ο νόμος θα εφαρμοστεί κατά γράμμα, και ότι οι παραβάτες θα υποστούν κυρώσεις που προβλέπουν ως και απόλυση από το Δημόσιο, με ταυτόχρονη επιβολή υψηλών προστίμων.

Από την πλευρά τους οι πανεπιστημιακοί γιατροί, όλης της χώρας εμμένουν στις θέσεις τους και ζητούν την υποστήριξη των Συγκλήτων τους. Αυριο συνεδριάζουν εκτάκτως οι Σύγκλητοι των Ιατρικών Σχολών οπότε και αναμένονται επίσημες αποφάσεις.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.