μυς γναθου | συχνοουρια και τσουξιμο στους ανδρες | χαμηλοι παλμοι πρωτες βοηθειες | Αυξημενα λευκα πυρετος

Βρετανίδα ειδική στην ιατρική των καταστροφών στην Αθήνα για το 2004Η Δρ. Τζούντιθ Φίσερ, Βρετανίδα ειδικός στην ιατρική των καταστροφών και συγκεκριμένα στην ιατρική κάλυψη μεγάλων αθλητικών διοργανώσεων, βρέθηκε στην Αθήνα στις 24 και 25 Μαϊου προσκεκλημένη της Βρετανικής πρεσβείας. Κατά τη διάρκεια της παραμονής της είχε επιμέρους συναντήσεις με αρμόδιους αξιωματούχους του υπουργείου Υγείας και στελέχη του "Αθήνα 2004".

Η Δρ. Φίσερ είναι επίτιμη γραμματέας της Διεθνούς Ενωσης για την Ιατρική των καταστροφών, έχει πλούσια διδακτική δραστηριότητα στη Βρετανία και άλλες χώρες σε θέματα προ-νοσοκομειακής επί τόπου παροχής ιατρικής συνδρομής και έχει πολλά χρόνια εμπειρίας ως υπεύθυνη ιατρός σε μεγάλα αθλητικά γεγονότα στη Βρετανία.

Η Δρ. Φίσερ ήταν η βασική εισηγήτρια στο σεμινάριο για τη Διαχείριση Καταστροφών που οργάνωσε η Βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα στις 31 Ιανουαρίου 2001.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.