εικονες απο γυναικειο κολπο | ποσες θερμιδες εχει ο κορμος με κακαο | πνευμονια συμπτώματα | ΚΑΚΩΣΗ-ΧΙΑΣΤΟΣ

Νέες κινητοποιήσεις στο ΛαϊκόΜε προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργεί το Λαϊκό νοσοκομείο στις 28, 29 και 30 Μαΐου μετά την απόφαση του Συλλόγου Εργαζομένων του νοσοκομείου να συνεχίσουν τις απεργιακές τους κινητοποιήσεις, με στόχο την ικανοποίηση των αιτημάτων τους.

Οι εργαζόμενοι αντιδρούν στη δραματική μείωση του προσωπικού, ζητούν την ικανοποίηση των μισθολογικών αιτημάτων τους και τη διαφάνεια στις διαδικασίες προμηθειών.

Επίσης οι εργαζόμενοι ζητούν την άμεση χορήγηση των κανονικών αδειών και των εβδομαδιαίων ημερών ανάπαυσης, σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος, καθώς το νοσοκομείο οφείλει εκατοντάδες ημέρες ανάπαυσης στους εργαζόμενους.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.