σκωληκοειδιτιδα | ευερεθιστο εντερο φαρμακευτικη αγωγη | σπρευ σκυλου για τσιμπουρια | Αδενοκαρκινωμα

Νέες κινητοποιήσεις στον χώρο της ΥγείαςΜεγάλη απεργιακή κινητοποίηση πραγματοποιούν σήμερα 10 Μαΐου οι νοσηλευτές, το παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας, αντιδρώντας στις μισθολογικές ανισότητες, στις αλλαγές που προωθεί η κυβέρνηση στο ασφαλιστικό και στην έλλειψη προσωπικού.

Πιο συγκεκριμένα, με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν από τις 9π.μ έως τις 3μ.μ τα δημόσια νοσοκομεία της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και όλη την ημέρα τα νοσοκομεία της περιφέρειας. Στην εξάωρη στάση εργασίας μετέχουν και οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αθήνας.

Συγκεντρώσεις και πορείες θα πραγματοποιηθούν παράλληλα προς τα υπουργεία Εσωτερικών Δημόσιας Διοίκησης, Οικονομικών, Υγείας και Μακεδονίας Θράκης. Οι εργαζόμενοι ζητούν να γίνουν άμεσα προσλήψεις, να αυξηθούν οι βασικοί μισθοί και την καταβολή του νοσηλευτικού επιδόματος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.