θεραπεια μετα την αποξεση | χλαμύδια γάτας | μυς στο λαιμο | ο αντρας γενναει η γυναικα τικτει

Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις τους πανεπιστημιακοί και γιατροί του ΙΚΑΝα συνεχίσουν την αποχή τους από τα εκπαιδευτικά, κλινικά και ερευνητικά τους καθήκοντα έως και την ερχόμενη Πέμπτη 21/6, αποφάσισαν οι πανεπιστημιακοί γιατροί της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης, στις γενικές συνελεύσεις των ΔΕΠ των δύο Ιατρικών Σχολών. Ετσι τα πανεπιστημιακά νοσοκομεία και κλινικές θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας.

Οι πανεπιστημιακοί γιατροί ζητούν την δημιουργία πραγματικά, πανεπιστημιακών-αυτοδιοικούμενων νοσοκομείων στα οποία θα διασφαλίζεται η πανεπιστημιακή ιεραρχία και θα εμποδίζεται κάθε προσπάθεια ποδηγέτησής της.

Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργούν και την επόμενη εβδομάδα τα ιατρεία και νοσοκομεία του ΙΚΑ. Οι γιατροί ζητούν την απόσυρση του νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμια περίθαλψη.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.