ηωσινοφιλια | φλεγμονη εντερου | τι σημαινει τσακισμενο ηθικο | ηπατιτιδα β συμπτωματα

Συνεχίζονται οι κινητοποιήσεις των γιατρών του ΙΚΑ και των νοσοκομειακώνΟι γιατροί του ΙΚΑ πραγματοποιούν πανελλαδική απεργία στις 13, 18, 21, 25 και 28 Ιουνίου, με αιτήματα την αναβάθμιση της παρεχόμενης περίθαλψης από το μεγαλύτερο ασφαλιστικό Ταμείο της χώρας, τη μονιμοποίηση των 5.500 συμβασιούχων συναδέλφων τους, τη θεσμοθέτηση επιδομάτων βιβλιοθήκης και εξομάλυνσης και την καθιέρωση ιατρικού βαθμολογίου.

Το Σάββατο 15/6, συνέρχεται η ολομέλεια της διοίκησης της Ομοσπονδίας, προκειμένου να εκτιμήσει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί από τον πρώτο γύρο των κινητοποιήσεων.

Απεργιακές κινητοποιήσεις ξεκινούν και οι νοσοκομειακοί γιατροί της Αττικής, όπως ανακοίνωσε ο συνδικαλιστικός φορέας του κλάδου (ΕΙΝΑΠ). Οι γιατροί θα απεργήσουν στις 14, 20, 21, 27 και 28 Ιουνίου, διεκδικώντας νέο μισθολόγιο, αναγνώριση ως συντάξιμου του χρόνου των εφημεριών, αναγνώριση της εργασίας τους ως ανθυγιεινής και αύξηση των δαπανών για την Υγεία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.