κοιλιακο αλγος | αχιλλειος τενοντας | σκωληκοειδίτιδα | βραχναδα | atkins διαιτολογιο | τι ειναι λοιμωξη

Κινητοποιήσεις σε Τζάνειο και ΛαϊκόΔεν πραγματοποιούνται τα προγραμματισμένα ιατρεία και χειρουργεία στο Τζάνειο μέχρι και την Παρασκευή 18 Μαϊου, στα πλαίσια των κινητοποιήσεων των γιατρών, αλλά και των υπόλοιπων εργαζομένων του νοσοκομείου. Σε επικοινωνία που είχαμε με την κ. Διακάκη μέλος της ΕΙΝΑΠ μας ανέφερε ότι οι γιατροί έχουν να πληρωθούν τις εφημερίες δύο μηνών, ενώ πιέζονται να μειώσουν τους εφημερεύοντες γιατρούς, στα πλαίσια του οικονομικού πλάνου του νοσοκομείου.

Ταυτόχρονα υπάρχουν δύσκολες συνθήκες εργασίας, μια και υπάρχει έλειψη νοσηλευτών και τραυματιοφορέων. Οι κινητοποιήσεις αφορούν ακόμη συνταξιοδοτικά ζητήματα καθώς και την χορήγηση ανθυγιεινού επιδόματος, όπως και πρόβλεψη ρύθμισης για την αντιμετώπιση των ελλειμμάτων του Νοσοκομείου. Οι γιατροί και οι υπόλοιποι εργαζόμενοι του Τζανείου έχουν προγραμματίσει 24ωρη απεργία την Δευτέρα 21 Μαϊου.

Αντίστοιχες κινητοποιήσεις έχουν ξεκινήσει οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό στο Λαϊκό με κυρίαρχο αίτημα την αντιμετώπιση του προβλήματος της δραματικής μείωσης του προσωπικού.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.