εμβολιο φυματιωσης και παρενεργειες | οξεία νεφρική ανεπάρκεια | Ξερά και κρυα χερια | κιρρωση ηπατος θανατος

Ολοκληρωμένο σχέδιο για την μείωση των τροχαίωνΤην εφαρμογή ολοκληρωμένου σχεδίου με στόχο τη μείωση των τροχαίων ατυχημάτων, μέσα στην επόμενη τετραετία κατά 20%, ανακοίνωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, κ. Μ. Χρυσοχοϊδης, μιλώντας κατά τη διάρκεια Ημερίδας με θέμα "Τροχαία Ατυχήματα-Εθνική Υπόθεση".

Αναφερόμενος στα μέτρα, που έχουν ήδη τεθεί σε εφαρμογή, ο κ. Χρυσοχοϊδης επισήμανε ότι ήδη με τις αποσπασματικές δράσεις, που έχουν εφαρμοστεί τα δύο τελευταία χρόνια, παρατηρήθηκε μείωση των τροχαίων ατυχημάτων κατά 5%.

"Εχουμε", ανέφερε χαρακτηριστικά, "110 νεκρούς λιγότερους τα δύο τελευταία χρόνια, περίπου 300 λιγότερους βαριά τραυματίες, στο ίδιο χρονικό διάστημα και 4000 λιγότερους ελαφρά τραυματίες από τροχαία ατυχήματα".

Ο υπουργός είπε ακόμη ότι τα μέτρα, που είχαν ληφθεί στο παρελθόν, ήταν αποσπασματικά και δεν είχαν συνοδευτεί από συστηματική και συνεχή αστυνόμευση και έφερε ως παράδειγμα την περίπτωση του οδικού κόμβου Λάρισας-Βόλου όπου, μετά την τοποθέτηση φωτογραφικής ηλεκτρονικής κάμερας, τα θανατηφόρα τροχαία μηδενίστηκαν.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.