ψωρα σκυλου μεταδοση σε ανθρωπο | ανατομια ανθρωπινου σωματος | τραυματισμός λαγονοψοιτη | στοματιτιδα ζωα

Παιδί για όλες τις ...ασθένειεςΕνα 'παιδί θαύμα', που όπως πιστεύεται, έχει την ικανότητα να θεραπεύει οποιοδήποτε νόσο, ελκύει χιλιάδες ανθρώπους σε ένα χωριό στο κρατίδιο Ασάμ της βορειοανατολικής Ινδίας, σχηματίζοντας ατέλειωτες ουρές για να θεραπευθούν. Η εφημερίδα Asian Age γράφει ότι οι χωρικοί του Μπιχάρα Σιλόκα του κεντρικού Ασάμ, πιστεύουν ότι ο 12χρονος Πινκού Ντέκα κατέχει τη 'μαγεία της ιατρικής', δύναμη που του έχει χαρίσει ο θεός του ινδουιστών Βισνού.

Οι χωρικοί ισχυρίζονται ότι ο Βισνού παρουσιάσθηκε στο όνειρο του παιδιού μια νύχτα του Φεβρουαρίου και τον ευλόγησε χαρίζοντας του τη δύναμη να θεραπεύει κάθε είδους ασθένεια με τις ρίζες κάποιων συγκεκριμένων φυτών που φύονται σε ακατοίκητες περιοχές. Ο 12χρόνος επίσης φτιάχνει και δίνει στους ασθενείς μαγικά φυλαχτά.

Οι ασθενείς για να θεραπευθούν πρέπει να κρατούν τις ρίζες που τους δίνει ο μικρός θεραπευτής στο σημείο του σώματος που πάσχει ή στο σημείο που αυτός θα τους υποδείξει και για όσο καιρό εκείνος νομίζει. Αυτόπτες μάρτυρες υποστηρίζουν ότι ο 12χρονος Ντέκα έχει θεραπεύσει περισσότερες από 108 ασθένειες μεταξύ των οποίων και ο καρκίνος.

Πλήθη κατακλύζουν το χωριό και όπως ανακοίνωσαν οι τοπικοί αξιωματούχοι οι 'πιστοί' του Ντέκα καλύπτουν μια περιοχή 5 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Τοπικοί αξιωματούχοι και αστυνομικοί φρουρούν το 'θαυματουργό Ντέκα' επί 24ωρού βάσεως και επιτρέπουν μόνο σε 2.000 ανθρώπους ημερησίως να τον πλησιάσουν.

Οπως γράφει η εφημερίδα τον 'ευλογημένο μικρό' θέλουν να επισκεφθούν ο πρωθυπουργός της Ινδίας Ατάλ Μπεχαρί Βαζπαγί και ο σταρ του κρίκετ Σασίν Τεντουλκάρ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.