αιμα με βλεννα στα κοπρανα | κολονοσκόπηση και ορθοσκοπηση τι διαφορα υπαρχει | αντισηψια εκτρωση

Η γραφειοκρατία κύριο πρόβλημα της Δημόσιας ΥγείαςΗ γραφειοκρατία είναι ένα από τα σοβαρότερα μειονεκτήματα του δημόσιου τομέα υγείας έναντι του ιδιωτικού, καθώς αποτελεί την μεγαλύτερη τροχοπέδη στη προσπάθεια προμήθειας, συντήρησης και επισκευής του ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού των δημόσιων νοσοκομείων της χώρας.

Το οργανωτικό και διοικητικό χάος που επικρατεί από την άλλη σε αυτά, είναι υπεύθυνο για την κακή εικόνα που παρουσιάζουν παρά το ότι δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τα ευρωπαϊκά, όσο αφορά τα θέματα ποιότητας.

Οι παραπάνω επισημάνσεις έγιναν σε συνέντευξη τύπου με αφορμή το 5ο Πανελλήνιο Συνέδριο με τίτλο «Δημόσια και Ιδιωτική Υγεία – Τα πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα που έχουν οδηγούν στη συνεργασία ή στον ανταγωνισμό;».

Το συνέδριο διοργανώνεται από το ελληνικό τμήμα της European Health Managers Forum, o πρόεδρος της οποίας κ. Α. Σαρρής τόνισε ότι καθοριστικής σημασία διαφορά ανάμεσα στον δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα υγείας είναι η εμπορευματοποίηση της υγείας από τον ιδιωτικό τομέα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.