ρυζόνερο για διαρροια | ενδοσκοπηση στομαχου | σκωληκοειδίτιδα | metastasi ston pneumona | αμαρτωμα πνευμονα

Τζάνειο: Προβλήματα λόγω ...διακοπώνΗ παρέμβαση της Εισαγγελίας Πειραιώς κρίθηκε απαραίτητη μετά από ερώτηση του βουλευτή του Συνασπισμού κ. Π. Λαφαζάνη, σχετικά με την απόφαση του διοικητικού συμβουλίου του Τζάνειου Νοσοκομείου να μειωθούν οι λειτουργίες του σε σημαντικούς τομείς. Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα την υπολειτουργία των χειρουργείων αλλά και την δημιουργία προβλημάτων στην αντιμετώπιση των εκτάκτων περιστατικών μέχρι και τις 31 Αυγούστου, λόγω έλλειψης προσωπικού.

Από τον Εισαγγελέα Πειραιώς ζητήθηκε η διενέργεια προανακριτικής εξέτασης, με σκοπό να ερευνηθεί κατά πόσο οι άδειες που δόθηκαν από το συμβούλιο του Νοσοκομείου ήταν καταχρηστικές και θέτουν τη δημόσια υγεία σε κίνδυνο.

Για το ίδιο θέμα επισκεφθηκε το Νοσοκομείο ο Πρόεδρος του Γ' ΠΕΣΥ Αττικής κ. Δ. Σερεμέτης, που πραγματοποίησε σύσκεψη με το διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου. Με το πέρας της σύσκεψης ο πρόεδρος του Δ.Σ δήλωσε ότι είναι έτοιμος να προβεί σε ανάκληση όσων αδειών χρειαστεί, προκειμένου να αντιμετωπιστούν τα έκτακτα περιστατικά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.