πανοραμικη | θερμιδες ακτινιδιο | εκκριση στηθους | θετικο αυστραλιανο συνδρομο | trofoblasth kai apobolh

12 εκατομμύρια ορφανά στην Αφρική από την επιδημία του AIDSΠερίπου 43 εκατομμύρια παιδιά στην Αφρική θα μείνουν ορφανά μέχρι το 2010 εξαιτίας της επιδημίας του AIDS, σύμφωνα με έκθεση της βρετανικής φιλανθρωπικής οργάνωσης Χριστιανική Βοήθεια. Η οργάνωση ανακοίνωσε πως σήμερα στην Αφρική ζουν δώδεκα εκατομμύρια ορφανά παιδιά που έχασαν τους δικούς τους εξαιτίας της ασθένειας.

"Δεκάδες εκατομμύρια παιδιά--μια ολόκληρη γενιά--θα μεγαλώσουν χωρίς γονείς", επισημαίνεται στην έκθεση που έχει τίτλο "Οχι δικαιολογίες" και προστίθεται πως "χωριά γίνοται πόλεις φαντάσματα, οι τοπικές οικονομίες καταρρέουν".

"Το AIDS τρέφεται από τη φτώχεια. Ο μόνος τρόπος για να αντιμετωπιστεί η κρίση στην Αφρική μακροπρόθεσμα είναι να καταπολεμηθεί η φτώχεια", τονίζεται στην έκθεση.
Τέλος, η οργάνωση ζητά από τις κυβερνήσεις των χωρών της Αφρικής να αρχίσουν εντατικές εκστρατείες ενημέρωσης και πρόληψης.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.