σφυγμός | εξω καρωτιδα κλαδοι | κηλη βουβωνοκηλη | ογκος στο στερνο συμπτωματα | επικονδυλιτιδα

Παχαίνοντας με τροφές lightΟι άνθρωποι συνεχίζουν να παχαίνουν παρά τη χρήση προϊόντων με χαμηλά λιπαρά και λίγες θερμίδες. Ερευνα αγοράς που έγινε από την Εταιρεία αναλυτών Mintel έδειξε, ότι παρά την μεγάλη ανάπτυξη που γνωρίζει η βιομηχανία 'υγιεινών τροφίμων με λίγες θερμίδες', γεγονός που συνδυάζεται με την αυξημένη κατανάλωση των προϊόντων της, ο αριθμός των παχυσάρκων στο γενικό πληθυσμό αυξάνεται συνεχώς.

Πιο συγκεκριμένα, μόνο στη Μεγ. Βρετανία, η συγκεκριμένη βιομηχανία τροφίμων, αποφέρει έσοδα της τάξης του 1,5 δις λιρών το χρόνο. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, το Ιδρυμα για τη Διατροφή, πληρώνει περίπου 2 δις λίρες για τη θεραπεία της παχυσαρκίας.

Σε σχετική έρευνα αποκαλύφθηκε ότι το 26% των Βρετανών παλεύει σταθερά να χάσει βάρος και ένα 22% προσπαθεί σκληρά να μην πάρει βάρος. Η Sarah Stanner, εκπρόσωπος του Ιδρύματος για τη διατροφή, δηλώνει 'πολλοί από τους ανθρώπους που κάνουν εξαντλητική δίαιτα, έχουν παρεξηγήσει το ρόλο των 'υγιεινών τροφών'.

Συνεπώς, αντί να βρίσκονται κάτω από μια θερμιδικά ελεγμένη και ισορροπημένη δίαιτα, η οποία στηρίζεται στα λαχανικά και τα φρούτα, ρίχνουν όλο το βάρος τους στις λεγόμενες τροφές με χαμηλά λιπαρά και λίγες θερμίδες, με αποτέλεσμα πολλές φορές να καταναλώνουν ποσότητες διπλάσιες από το κανονικό.

'Το μυστικό της απώλειας βάρους και της διατήρησής του βρίσκεται στα φρούτα και στα λαχανικά, τα οποία, σε συνδυασμό με μια τακτική άσκηση του σώματος, είναι ο μόνος αποδεδειγμένα χρήσιμος τρόπος καταπολέμησης του πάχους' κατέληξε η Κα Stanner.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.