αντιτετανικο εμβολιο | ποση βιταμινη α χρειαζομαστε την ημερα | κιτρινη γλωσσα στοματος

Διεθνές Βραβείο σε Ελληνα ΟρθοδοντικόΗ Αμερικανική Εταιρία Ορθοδοντικών απένειμε το βραβείο Louise Ada Jarabak στον καθηγητή Αθανάσιο Ε. Αθανασίου του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για το έτος 2001. Το βραβείο αυτό απονέμεται κάθε χρόνο από το 1983 σε έναν επιστήμονα διεθνούς κύρους, η ερευνητική και εκπαιδευτική δραστηριότητα του οποίου οδήγησε σε σημαντικές προόδους της ορθοδοντικής επιστήμης.

Είναι η πρώτη φορά που απονέμεται σε Έλληνα επιστήμονα. Μεταξύ των προηγούμενων βραβευθέντων περιλαμβάνονται διεθνείς επιστημονικές προσωπικότητες.

Το βραβείο απονεμήθηκε κατά τη διάρκεια της τελετής έναρξης του 101ου Ετήσιου Συνεδρίου της Αμερικανικής Εταιρίας Ορθοδοντικών που πραγματοποιήθηκε στο Τορόντο του Καναδά την 6η Μαίου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.