μεσογειακη αναιμια | ουρικο οξυ | ιατρικο διαβαλκανικο κεντρο θεσσαλονικη | νανισμος αιτια

Τιμητική διάκριση σε Ελληνα νεογνολόγοΜε το ύπατο βραβείο της Παιδιατρικής Εταιρείας του Κεμπέκ "Λετοντάλ" (Letondal) για το 2002 τιμήθηκε ο δρ. Απόστολος Παπαγεωργίου, καθηγητής Παιδιατρικής και Γυναικολογίας στο Πανεπιστήμιο Μαγκίλ, για τα επιτεύγματά του στο χώρο της περιγεννητικής.

Ο δρ. Παπαγεωργίου είναι ένας διαπρεπής νεογνολόγος στη διεθνή ιατρική σκηνή, ο οποίος σφράγισε με την παρουσία του τον τομέα της περιγεννητικής βιωσιμότητας στην επαρχία του Κεμπέκ.

Γεννήθηκε στο Πήλιο και σπούδασε γυναικολογία στο Παρίσι. Από το 1974 είναι διευθυντής της Νεογνολογίας στο Νοσοκομείο Jewish του Μόντρεαλ, τμήματος του Περιγεννητικού Κέντρου του Μαγκίλ.

Εχει στο ενεργητικό του 10 επιστημονικά συγγράμματα και 130 επιστημονικές παρουσιάσεις στις διεθνείς ιατρικές συναντήσεις σε 32 χώρες. Υπήρξε μέλος πολλών επιτροπών σε νοσοκομεία, πανεπιστήμια καθώς και μέλος της επιτροπής για το ΕΣΥ στην Ελλάδα το 1994.

Ο δρ. Απόστολος Παπαγεωργίου, έχει τιμηθεί με πολλά βραβεία και διακρίσεις, ενώ διετέλεσε πρόεδρος του Περιγεννητικού τομέα της Παιδιατρικής Εταιρείας του Καναδά καθώς και πρόεδρος των Νεογνολόγων του Κεμπέκ.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.