πνευμονια συμπτωματα | τι ειναι η ηπατικη εγκεφαλοπαθεια | βραχιονιο πλεγμα φυσικοθεραπεια

Τηλεόραση: Η μεγάλη αγάπη του ΕλληναΗ Ελλάδα έχει ανάμεσα στα κράτη μέλη της ΕΕ ένα από τα μεγαλύτερα ποσοστά όσον αφορά την κατοχή από τους πολίτες της συσκευών τηλεόρασης και τα μικρότερα ποσοστά όσον αφορά την κατοχή συσκευών βίντεο και DVD, σύμφωνα με τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα στις Βρυξέλλες η στατιστική υπηρεσία της ΕΕ, Eurostat.

Οι Έλληνες με ποσοστό 99% είναι, μαζί με τους Λουξεμβούργιους (100%) και τους Γερμανούς (99,7%), οι Ευρωπαίοι πολίτες που διαθέτουν σε μεγαλύτερο ποσοστό συσκευές τηλεόρασης στο σπίτι τους.

Τα μικρότερα ποσοστά συγκεντρώνουν η Πορτογαλία με 91,1% και η Γαλλία και η Σουηδία με 93%. Ο μέσος κοινοτικός όρος είναι 95,8%.

Αντίθετα, σε ότι αφορά τη κατοχή συσκευών DVD από τους πολίτες τους, η Ελλάδα με ποσοστό 0,4% είναι, μαζί με την Πορτογαλία (0,4%), την Αυστρία (0,5%) και την Ιρλανδία (0,6%), οι χώρες με τα χαμηλότερα ποσοστά στην ΕΕ. Τα μεγαλύτερα ποσοστά εμφανίζουν το Ηνωμένο Βασίλειο με 5,1% και το Βέλγιο με 4,2%, ενώ ο μέσος κοινοτικός όρος είναι 3,2%.

Επιπλέον η Ελλάδα με ποσοστό 38,2% είναι τελευταία στην ΕΕ όσον αφορά τη κατοχή συσκευών βίντεο. Ακολουθεί με μεγάλη διαφορά η Πορτογαλία με ποσοστό 59,2%. Τα μεγαλύτερα ποσοστά παρουσιάζουν το Ηνωμένο Βασίλειο με 85,9% και η Δανία με 83%, ενώ ο μέσος κοινοτικός όρος είναι 72,4%.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.