αντιβιωση | ξηροδερμια σκυλου | λοιμβξη των οστων | remescar παρενεργειες | ολοκληρωμενη περιποιηση σωματος

Συμμετέχουν οι υγειονομικοί στην Πανελλαδική απεργία στις 17 ΜαϊουΤην συμμετοχή των Υγειονομικών όλης της χώρας στην πανελλαδική απεργία, που έχουν προγραμματίσει ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ για τις 17 Μαΐου, αποφάσισε το διυγειονομικό όργανο και συγκεκριμένα τα προεδρεία του Πανελληνίου Ιατρικού και Φαρμακευτικού Συλλόγου, της Ελληνικής Οδοντιατρικής Ομοσπονδίας, της Πανελλήνιας Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών και του Πανελληνίου Κτηνιατρικού Συλλόγου.

Οι πρόεδροι των συλλόγων κ.κ. Καλοκαιρινός, Βαγιωνάς, Καραπάνος, Λαοπόδης και Θεοδοσιάδης απεφάσισαν να συμπορευτούν οι υγειονομικοί επιστήμονες μαζί με όλους τους υπόλοιπους εργαζομένους της χώρας διατυπώνοντας το πιο κάτω διεκδικητικό πλαίσιο:

-Διατήρηση του δημοσίου και κοινωνικού χαρακτήρα του Ασφαλιστικού μας συστήματος.

-Διασφάλιση της βιωσιμότητας σε βάθος χρόνου μέχρι το 2050 με την καθιέρωση της τριμερούς χρηματοδότησης (εργαζόμενοι, εργοδότες, πολιτεία).

-Κατοχύρωση των ορίων συνταξιοδότησης καθώς και των επιπέδων ύψους των παρεχόμενων συντάξεων.

-Διασφάλιση υψηλού επιπέδου, για νοσοκομειακή, εξωνοσοκομειακή και φαρμακευτική περίθαλψη.

Σε ότι αφορά το ΤΣΑΥ, ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος με ανακοίνωσή του καλεί την κυβέρνηση να εκπληρώσει τις δεσμεύσεις που δημόσια έχει αναλάβει και να αποδώσει τον κοινωνικό πόρο που οφείλει, ο οποίος σήμερα ανέρχεται στο ποσό των 52.000.000.000 δρχ.

Με την ίδια ανακοίνωση ο ΠΦΣ καλεί του φαρμακευτικούς συλλόγους και τους φαρμακοποιούς όλης της χώρας να πάρουν μέρος στην απεργία, προασπιζόμενοι όχι μόνο τα ατομικά συμφέροντα σε ότι τους αφορούν, αφού η βιωσιμότητα των ασφαλιστικών ταμείων της χώρας συνιστά και όρο επιβίωσης των φαρμακείων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.