αυτι | αφθεσ στο στομα | peristefanitida | τρύπημα από βελόνα | ανεμογκαστρι

Ομάδα διάσωσης από οδηγούς ταξί στη ΘεσσαλονίκηΟμάδα διάσωσης έχουν συστήσει 15 οδηγοί ταξί στη συμπρωτεύουσα, οι οποίοι στον ελεύθερο χρόνο τους εκπαιδεύονται ως διασώστες, με σκοπό να μπορούν να παρεμβαίνουν σε έκτατες καταστάσεις και να σώζουν ζωές συνανθρώπων τους.

Με αφορμή τη γιορτή του Αγίου Χριστοφόρου που είναι ο προστάτης τους, οι οδηγοί ταξί έκαναν άσκηση διάσωσης συνανθρώπου τους από φλεγόμενο διαμέρισμα. Μέλη της ομάδας διάσωσης σκαρφάλωσαν με σχοινιά στο διαμέρισμα και κατόρθωσαν να βγάλουν έξω με επιτυχία, άνδρα που κινδύνευε και δεν μπορούσε να διαφύγει παρά μόνο από το μπαλκόνι.

Σε δηλώσεις του στο ΑΠΕ ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Ταξί Θεσσαλονίκης κ. Π. Κισσάς, διευκρίνισε ότι οι εθελοντές ολοκλήρωσαν ένα ετήσιο πρόγραμμα εκπαίδευσης. Εκπαιδευτές τους ήταν δύο συνάδελφοί τους, παλιοί διασώστες αλλά και τα μέλη ομάδας καταδρομών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.