μαιευτικη κ εμβολιο ιλαρας | αλληθωρισμος | αντιμετώπιση γαστρορραγίας | αφαιρεση στομαχου διατροφη

Εγκριση φαρμάκου κατά της λευχαιμίας σε χρόνο ρεκόρΤο Gleevec, ειδικό φάρμακο εναντίον της χρόνιας μυελοειδούς λευχαιμίας, εγκρίθηκε από το FDA (Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων των ΗΠΑ) στο χρόνο ρεκόρ των δυόμισυ μηνών, γεγονός που είναι ενδεικτικό της εξαιρετικής επιτυχίας των κλινικών δοκιμών.

Το συγκεκριμένο φάρμακο, το οποίο παρασκευάζεται από την φαρμακευτική εταιρία
Novartis AG και για το οποίο το Care αναφέρθηκε ήδη από τις 6/12/2000, εγκρίθηκε για τη θεραπεία τη μορφή αυτή της λευχαιμίας, η αποκλειστική θεραπεία της οποίας, μέχρι σήμερα ήταν η μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Σύμφωνα με τα ήδη διαθέσιμα κλινικά δεδομένα, το Gleevec έχει επιτύχει ρυθμούς ύφεσης της νόσου που αγγίζουν το 100% και όπως ανέφερε ο εκπρόσωπος του FDA, αυτή η εξαιρετική επιτυχία είναι η αιτία της ταχείας έγκρισης του φαρμάκου από την υπηρεσία.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.