χρονια εντεριτιδα | θεραπευτικη αγωγη με χρηση ηλεκτρισμου | φαγούρα σε όλο το σώμα | φυσιολογικες τιμες τκε

Πρωτόδικη καταδίκη για χρήση φαρμάκων χωρίς έγκριση του ΕΟΦΣε 8 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκε από το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, ο θωρακοχειρουργός κ. Στυλιανός Παπασταύρου για τη χορήγηση φαρμάκων χωρίς την έγκριση του ΕΟΦ, καθώς, σύμφωνα με το κατηγορητήριο, είχε δώσει φάρμακα σε τέσσερις γυναίκες, μετά από επεμβάσεις λιποαναρρόφησης.

Συγκατηγορούμενοί του ήταν επίσης και η σύζυγός του, Αννα Κατσακά, αγγειοχειρουργός καθώς και ο Γιώργος Κασσίνος, αναισθησιολόγος, οι οποίοι αθωώθηκαν.

Ο κ. Παπασταύρου μαζί με τους άλλους δύο γιατρούς, είχαν κατηγορηθεί αρχικά ότι χωρίς να έχουν την ειδικότητα του πλαστικού χειρουργου, προέβησαν σε επεμβάσεις λιποαφαίρεσης προκαλώντας σωματικές βλάβες σε 4 γυναίκες.

Ο γιατρός, ο οποίος καταδικάστηκε και σε 3 μήνες στέρησης άδειας άσκησης επαγγέλματος, άσκησε έφεση και αφέθηκε ελεύθερος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.