καρκινος λεπτου εντερου | οστα καρπου | άσπρο ογκίδιο στόμα | αρρυθμια | αρρυθμια καρδιας | τι σημαινει βροχικα

Απαραίτητη η γνώση πρώτων βοηθειών από τους οδηγούςH εκμάθηση των βασικών πρώτων βοηθειών από τους οδηγούς, μπορεί να σώσει ζωές σε ένα τροχαίο ατύχημα, μειώνοντας σημαντικά, τον αριθμό των ανθρώπων που χάνουν την ζωή τους σε κάποιο δυστύχημα. Ο Βρετανικός Ερυθρός Σταυρός μάλιστα οργανώνει εκστρατεία, με στόχο να ενθαρρύνει τους οδηγούς να μάθουν να προσφέρουν πρώτες βοήθειες.

Σε χώρες της Κεντρικής Ευρώπης, όπως η Γερμανία, η Αυστρία και η Ουγγαρία, η γνώση των πρώτων βοηθειών θεωρείται απαραίτητη προκειμένου κάποιος να πάρει το δίπλωμα οδήγησης.

Οι ειδικοί υποστηρίζουν ότι το χρονικό διάστημα που μεσολαβεί από το τροχαίο ατύχημα, μέχρι την έλευση του ασθενοφόρου, είναι κρίσιμο για την ζωή των τραυματιών.

Μάλιστα συμπληρώνουν, ότι ο μέσος οδηγός, μπορεί να μάθει τα πιο σημαντικά μέτρα που μπορούν να σώσουν ζωές, μέσα σε 10 λεπτά.

Ο Δρ Peter Holden, εκπρόσωπος του Βρετανικού Ιατρικού συλλόγου, υποστηρίζει ότι αυτή η κίνηση από τον Ερυθρό Σταυρό είναι εξαιρετική και μπορεί πραγματικά να σώσει ζωές.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι, 20 εκατομμύρια άνθρωποι σε όλον τον κόσμο μένουν ανάπηροι από κάποιο τροχαίο ατύχημα και το 33% των Ευρωπαίων, θα χρειαστεί κάποια στιγμή στην ζωή του νοσοκομειακή περίθαλψη εξαιτίας κάποιου ατυχήματος.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.