ομεπραζόλη παρενέργειες | αναπνευστικη ανεπαρκεια στουσ σκυλουσ, που οφειλεται

Η αυτοπεποίθηση κλειδί για εύκολη γένναΟι γυναίκες που έχουν εμπιστοσύνη στον εαυτό τους, μπορούν να αντέξουν τις ωδίνες του τοκετού και τελικά να έχουν ευκολότερη γέννα. Αντίθετα αυτές που αμφιβάλλουν σχετικά με την αποτελεσματικότητα του ανώδυνου τοκετού, πλησιάζουν την αίθουσα τοκετού με πιο πολύ άγχος και το παιδί έρχεται πιο δύσκολα. Αυτό είναι το συμπέρασμα μελέτης του Πανεπιστημίου του Οχάιο, η οποία δημοσιεύεται στο 'Journal of Psychosomatic Obstetrics and Gynecology'.

Στην έρευνα πήραν μέρος 280 γυναίκες, οι οποίες βρίσκονταν στο τρίτο τρίμηνο περιμένοντας το πρώτο τους παιδί. Σύμφωνα με τα αποτελέσματα, οι γυναίκες εκείνες που δεν πίστευαν στον εαυτό τους και που φοβόντουσαν ότι θα χάσουν τον έλεγχο στην αίθουσα τοκετού, είχαν τελικά και τις πιο δύσκολες ώρες στην αίθουσα τοκετού.

'Οι περισσότερες γυναίκες φοβούνται τον τοκετό ως ένα βαθμό' δήλωσε η Δρ Nancy K. Lowe, υπεύθυνη της έρευνας, η οποία κατέληξε: 'Θα πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση και στην ψυχολογική προετοιμασία της μέλλουσας μητέρας'.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.