τι δειχνει η βιοψια στομαχου | αυξηση ενδομητριου | meningitec παρενεργειες | χαλβάς και ευερεθιστο εντερο

Στα κρυφά οι Ελληνες το ΒιάγκραΚρυφά και χωρίς να το πουν στην σύντροφό τους παίρνουν το Βιάγκρα οι περισσότεροι άνδρες στην Ελλάδα, ενώ και όσες γυναίκες ενημερώθηκαν δεν το αποδέχτηκαν. Τα στοιχεία αυτά προέρχονται από έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου Αθηνών με θέμα: 'Βιάγκρα 2 χρόνια μετά'.

Σύμφωνα με την έρευνα, το 80% των ανδρών δεν είχε ενημερώσει την ερωτική του σύντροφο, ενώ μόνο το 50% είχε τα αποτελέσματα που περίμενε από τη χρήση του Βιάγκρα και από αυτόυς μόνο το 30% τα είχε όλες τις φορές που το χρησιμοποίησε.

Βέβαια, μόνο ένα μικρό ποσοστό είχε αναζητήσει λύση για τα προβλήματα στυτικής δυσλειτουργίας που αντιμετώπιζε, πριν την εμφάνιση του μπλε χαπιού.

Τέλος όσον αφορά τις παρενέργειες, ένας στους πέντε άνδρες παραπονέθηκε για ζάλη, πονοκεφάλους και έξαψη, ενώ όσοι διέκοψαν τη χρήση του, το έκαναν επειδή φοβήθηκαν τυχόν προβλήματα από την καρδιά.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.