οταν κανει συσπασεισ η καρδια | σκωληκοειδιτιδα | ουρικο οξυ στην εγκυμοσυνη

Αναπνευστικές ασκήσεις για το άσθμαΜερικοί ασθενείς με άσθμα μπορούν να βελτιώσουν την κατάστασή τους και να λιγοστέψουν τα φάρμακα που παίρνουν, κάνοντας απλώς κάποιες αναπνευστικές ασκήσεις. Αυτό είναι το συμπέρασμα μελέτης που δημοσιεύεται στο 'British Medical Journal'.

Ο υπεύθυνος της έρευνας Δρ. Mike Thomas, μελετώντας ένα δείγμα 219 ασθενών με άσθμα, διαπίστωσε ότι το 33% των γυναικών και το 20% των ανδρών, παρουσίαζαν σημεία κακής αναπνευστικής λειτουργίας. Αυτή συμπεριλάμβανε περιόδους υπεραερισμού και άπνοιας.

Σύμφωνα με τον ίδιο ερευνητή 'η έρευνα φέρνει στην επιφάνεια, μια διάσταση του προβλήματος που δεν έχει ερευνηθεί αρκετά. Οι κακές αναπνευστικές συνήθειες των ασθενών με άσθμα, εάν διορθωθούν με την κατάλληλη αναπνευστική γυμναστική, μπορεί να συντελέσουν στη μείωση του αριθμού των φαρμάκων που λαμβάνει ο μέσος ασθενής, μειώνοντας το κόστος θεραπείας και βελτιώνοντας το επίπεδο ζωής του ασθενούς'.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.