κεμπαπ θερμιδες | αρρυθμιες | cytomegalovirus μετάφραση | οδονταγρα πως ξεχωριζουμε ανω κ κατω

Για...τρίχες ξοδεύουν εκατομμύρια δολλάρια οι ΑυστραλοίΑπό ειδικές φαρμακευτικές αγωγές έως κοπριά από κότες: Οι Αυστραλοί με προβλήματα τριχοφυίας, πάνω στην απόγνωσή τους, σπαταλούν εκατομμύρια δολάρια κάθε χρόνο σε γιατροσόφια. Οπως αναφέρουν οι υγειονομικές αρχές της χώρας, πολλές από τις μεθόδους που ακολουθούν για τη θεραπεία της φαλάκρας, είναι τουλάχιστον αμφισβητήσιμες.

Χιλιάδες άνδρες βλέποντας τα μαλλιά τους να πέφτουν, χρησιμοποιούν ύποπτα σαμπουάν, κρέμες, λοσιόν, πούδρες, ενώ άλλοι, ακόμη πιο απελπισμένοι καταφεύγουν σε αστεία γιατροσόφια, όπως επάλειψη του κεφαλιού τους με...κοπριά από κότες η αγελάδες, σκόρδο, μέλι ή ακόμη και με λάδια αυτοκινήτου.

'Υπάρχουν πολλοί που είναι διατεθειμένοι να κάνουν ο,τιδήποτε και να ξοδέψουν υπέρογκα ποσά, προκειμένου να δουν τα μαλλιά τους να φυτρώνουν ξανά. Αυτοί είναι και ο εύκολος στόχος των κερδοσκόπων' είπε ο Ντέϊβιντ Σάλιγκερ, διευθυντής του Διεθνούς Οργανισμού Τριχολόγων, ο οποίος υπογράμμισε ότι ο πιο ασφαλής τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος είναι η επίσκεψη σε ένα εξειδικευμένο γιατρό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.