στιγμα μεσογειακης αναιμιας | ατυπη πνευμονια | χολαγγειοκαρκίνωμα | κύστεσ στο συκώτι διαβήτησ

Ο Κ. Μπάρναρντ στη ΘεσσαλονίκηΟι μεταμοσχεύσεις γονιδίων θα πάρουν την θέση των μεταμοσχεύσεων οργάνων σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο διάσημος καρδιοχειρούργος Κ. Μπάρναρντ κατά την διάρκεια της παραμονής του στη Θεσσαλονίκη, ο Δήμαρχος της οποίας κ. Β. Παπαγεωργόπουλος τον τίμησε με το Χρυσό Μετάλλιο της Πόλης.

Ο Νοτιοαφρικανός γιατρός, που ήταν ο πρώτος χειρούργος που πραγματοποίησε πριν 34 χρόνια μεταμόσχευση καρδιάς από άνθρωπο σε άνθρωπο, εξέφρασε τις επιφυλάξεις του όσο αφορά την ανεξέλεγκτη ανάπτυξη της γενετικής μηχανικής.

Χαρακτηριστική είναι επίσης και η θέση του κατά της ανεργητικής ευθανασίας, θεωρώντας ότι είναι πολύ μικρή η διαφορά ανάμεσα στο να κλείσει κάποιος τον αναπνευστήρα και στο να κάνει την θανατηφόρο ένεση, από τη στιγμή που ο εγκέφαλος είναι ακόμη ζωντανός.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.