σκωληκοειδίτιδα | ρινοσκοπηση | σφυγμοι φυσιολογικες τιμες | δεξιος σκελικος αποκλεισμος καρδια

Σημαντική αύξηση στις εξαγωγές ελληνικών φαρμάκωνΕντυπωσιακή αύξηση παρουσίασαν οι ελληνικές εξαγωγές φαρμάκων, καθώς το 1999 ανήλθαν σε 166,1 εκατομμύρια ευρώ, ενώ μόνο μέχρι τον Σεπτέμβριο του 2000 το αντίστοιχο ποσό ήταν 175,5 εκατομμύρια. ευρώ, σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat. Επιπλέον, για το σύνολο του κλάδου, οι ελληνικές εξαγωγές σημείωσαν μέση ετήσια αύξηση 28,4%.

Σύμφωνα με μελέτη που πραγματοποίησε το Ινστιτούτο Ερευνών και Σπουδών του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βόρειας Ελλάδας (ΣΕΒΕ), αξιοποιώντας στοιχεία της Eurostat, η ελληνική φαρμακοβιομηχανία δια των παρασκευασμάτων της παρουσιάζει μια σταθερή αυξητική πορεία στις αγορές του εξωτερικού.

Σε ό,τι αφορά την εγχώρια αγορά φαρμάκων, το περιβάλλον χαρακτηρίζεται ως ασταθές, χωρίς να παρατηρείται έντονη κινητικότητα. Ωστόσο, σχετικά με το μέλλον των ελληνικών επιχειρήσεων, οι εκτιμητές εμφανίζονται αισιόδοξοι, τονίζοντας την καθοριστική σημασία των επενδύσεων, τόσο σε μονάδες παραγωγής, όσο και στο ανθρώπινο δυναμικό.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.