συμπτωματα καρδιας | πώς λέγεται το εμβόλιο της γρίπης | καταγμα λεκανης | κολικος εντερου

Το βραβείο Goldman σε Ελληνες Βιολόγους για τις ΠρέσπεςΣε δύο Ελληνες, στους βιολόγους Γιώργο Κατσαδοράκη και Μυρσίνη Μάλακου, απονέμεται το φετινό Περιβαλλοντικό Βραβείο Goldman για την Ευρώπη. Το βραβείο αυτό αποτελεί το σημαντικότερο θεσμό βράβευσης οικολόγων στον κόσμο και απονέμεται, από το 1990, σε οικολόγους από κάθε ήπειρο του πλανήτη για την προσφορά τους στην προστασία του περιβάλλοντος.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των Τάιμς οι δύο βιολόγοι "χρησιμοποίησαν τις έρευνές τους για να δημιουργήσουν και να παράσχουν συμβουλές σε κοινοτικά προγράμματα αποκατάστασης του υδροβιότοπου των Πρεσπών, που είναι μια από τις πιο πολύμορφες βιολογικά περιοχές στην Ευρώπη.

Χάρη στην υποστήριξη και υπό την ηγεσία του Γ. Κατσαδοράκη και της Μ. Μαλακου, η Αλβανία, τα Σκόπια και η Ελλάδα υπέγραψαν μιαν σημαντική συμφωνία για τη δημιουργία του πρώτου διασυνοριακού πάρκου των Βαλκανίων, μια περιοχή που είναι γνωστή μάλλον για συγκρούσεις παρά για συνεργασία".

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.