ΤΚΕ | βηχας με φλεματα και προσεφ αντιβιωση | εμβολή αμνιακού υγρού | λεπτο εντερο

Στο σπίτι του ξανά ο Στέλιος ΚαζαντζίδηςΘετική ήταν η ανταπόκριση στην ιατρική αγωγή που υπεβλήθη ο δημοφιλής καλλιτέχνης Στέλιος Καζαντζίδης , ο οποίος βγήκε από το Ιατρικό Κέντρο και αναχώρησε για το σπίτι του. Οι θεράποντες ιατροί εξέφρασαν συγκρατημένη αισιοδοξία για την πορεία της υγείας του τραγουδιστή, ενώ όπως δήλωσε ο γιατρός κ. Δούκας 'ο κ. Καζαντζίδης έφυγε από το νοσοκομείο σε ικανοποιητική κατάσταση, αλλά η θεραπεία θα συνεχιστεί επί μακρόν'.

Ο κ. Καζαντζίδης είχε εισαχθεί στο Ιατρικό Κέντρο στις 5 Απριλίου καθώς το τελευταίο διάστημα παρουσίαζε έντονους πόνους, απώλεια βάρους και καταβολή δυνάμεων. Μετά από εκτεταμένες εξετάσεις είχαν εντοπιστεί βλάβες σε διάφορα ζωτικά όργανα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.