δακτυλικη εξεταση προστατη | απονευρωση | το καλυτερο βοτανο για την καταθλιψη | σπινθηρογραφημα καρδιας

Η διάγνωση σε λοιμώδη και αυτοάνοσα νοσήματαΣεμινάριο με θέμα την 'Σύγχρονη Διαγνωστική Μεθοδολογία σε λοιμώδη και αυτοάνοσα νοσήματα' διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, με σκοπό να αναπληρώσει την περιορισμένη πληροφόρηση που υφίσταται στον τομέα της διάγνωσης και ειδικότερα σε θέματα σύγχρονης μεθοδολογίας, η οποία έχει προκύψει από τη συστηματική διεθνή έρευνα.

Το σεμινάριο που απευθύνεται κυρίως σε επιστήμονες που ασχολούνται με τη Δημόσια Υγεία (γιατρούς, βιολόγους, χημικούς κ.α.) θα διεξαχθεί από τις 23 έως και τις 27 Απριλίου 2001, με τη στήριξη του Επιστημονικού Τμήματος της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Γαλλικού Ινστιτούτου Pasteur.

Θα υπάρχει θεωρητικό και πρακτικό μέρος και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (Βασ. Σοφίας 127, Αθήνα). Η μεγάλη ανταπόκριση του επιστημονικού δυναμικού-πάνω από 150 αιτήσεις συμμετοχής από Νοσοκομεία όλης της χώρας, αλλά και από Πανεπιστήμια και Ερευνητικά ιδρύματα - υποχρέωσε τους οργανωτές να παρατείνουν τη διάρκεια του σεμιναρίου (μόνο για το πρακτικό μέρος) και τη Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Μαίου.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.