Η διάγνωση σε λοιμώδη και αυτοάνοσα νοσήματα

Σεμινάριο με θέμα την ‘Σύγχρονη Διαγνωστική Μεθοδολογία σε λοιμώδη και αυτοάνοσα νοσήματα’ διοργανώνει το Ελληνικό Ινστιτούτο Παστέρ, με σκοπό να αναπληρώσει την περιορισμένη πληροφόρηση που υφίσταται στον τομέα της διάγνωσης και ειδικότερα σε θέματα σύγχρονης μεθοδολογίας, η οποία έχει προκύψει από τη συστηματική διεθνή έρευνα.

Το σεμινάριο που απευθύνεται κυρίως σε επιστήμονες που ασχολούνται με τη Δημόσια Υγεία (γιατρούς, βιολόγους, χημικούς κ.α.) θα διεξαχθεί από τις 23 έως και τις 27 Απριλίου 2001, με τη στήριξη του Επιστημονικού Τμήματος της Γαλλικής Πρεσβείας στην Αθήνα και του Γαλλικού Ινστιτούτου Pasteur.

Θα υπάρχει θεωρητικό και πρακτικό μέρος και θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ινστιτούτου Παστέρ (Βασ. Σοφίας 127, Αθήνα). Η μεγάλη ανταπόκριση του επιστημονικού δυναμικού-πάνω από 150 αιτήσεις συμμετοχής από Νοσοκομεία όλης της χώρας, αλλά και από Πανεπιστήμια και Ερευνητικά ιδρύματα – υποχρέωσε τους οργανωτές να παρατείνουν τη διάρκεια του σεμιναρίου (μόνο για το πρακτικό μέρος) και τη Πέμπτη 3 και Παρασκευή 4 Μαίου.

Διαβάστε επίσης

MediSign - Πρόγραμμα Ιατρείου - myDATA ready!

Πρόγραμμα Ιατρείου, ραντεβού, ηλεκτρονική τιμολόγηση, αποστολή στο myDATA με ένα click!

Αφήστε μια απάντηση