πονος στη κατω δεξια γναθο | αμυλαση τι ειναι | κοκκιωμα στις γατες | μεσημβρινοί του σώματος

Λεύκες και ιτιές προκαλούν τις πιο πολλές αλλεργίεςΟι λεύκες και οι ιτιές, έχουν τα μεγαλύτερα ποσοστά γυρεοκόκκων ανά κυβικό μέτρο αέρα και θα πρέπει να αποφεύγονται από άτομα που πάσχουν από αλλεργίες. Σύμφωνα με έρευνα του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης πρόκειται για αλλεργιοφόρα δενδρώδη υψηλού βαθμού, τα οποία μπορούν να προκαλέσουν προβλήματα στο αναπνευστικό σύστημα.

Σύμφωνα με την ίδια έρευνα, σε μέτριας μορφής αλλεργίες συμβάλλουν τα κυπαρισσοειδή και η λεπτοκαρυά (φουντουκιές). Χαμηλή περιεκτικότητα σε γύρη έχουν η βαλανιδιά (πουρνάρι), τα πλατανοειδή, τα πεύκα, οι ελικές, τα κνιδώδη και η άνος (κλήθρα).

Τα στοιχεία αυτά δόθηκαν στη δημοσιότητα καθώς πολλά περιστατικά αλλεργιών παρουσιάζονται αυτή την εποχή λόγω της ανθοφορίας διάφορων δενδρωδών ειδών και θάμνων.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.