κοιλιακή ταχυκαρδία. | καταγμα εξω σφυρου χρόνος αποκατάσταση | κραμπες | ψωριαση σκυλων φωτογραφιες

Νέες τιμές στα φάρμακαΝέες τιμές θα ισχύσουν από την Τρίτη μετά το Πάσχα για 270 φάρμακα και σκευάσματα. Σύμφωνα με απόφαση του υπουργείου Ανάπτυξης, στο νέο δελτίο τιμών υπάρχουν 34 φάρμακα, που ήδη κυκλοφορούν στην αγορά και στα οποία οι τιμές τους αυξάνονται έως και 109% ενώ για άλλα επτά φάρμακα υπάρχουν μειώσεις τιμών έως και 24,5%.

Από το σύνολο των φαρμάκων τα 229 είναι νέα, εκ των οποίων τα 105 αντίγραφα, ενώ σε ό,τι αφορά τα ήδη κυκλοφορούντα φάρμακα στα οποία επιβλήθηκαν αυξήσεις από τον ΕΟΦ, πρόκειται για μικρής κυκλοφορίας σκευάσματα με εξαίρεση ένα εμβόλιο του οποίου η τιμή ανεβαίνει κατά 68,2%.

Στο νέο δελτίο τιμών υπάρχουν και 12 φάρμακα των οποίων οι τιμές διορθώθηκαν σε σύγκριση με τις τιμές που τους είχαν εγκριθεί, με αποτέλεσμα να προκύψουν αυξήσεις έως 79%.

Τέλος, σχετικά με τα φάρμακα των οποίων οι τιμές μειώθηκαν, τα τέσσερα από αυτά θα συμπεριληφθούν στη λίστα των συνταγογραφούμενων, ενώ άλλα τρία μειώνονται λόγω μεταβολής της τιμής των αντίστοιχων φαρμάκων που κυκλοφορούν στην Ευρωπαϊκή Ενωση.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.