γιγαντοκυτταρικοσ ογκοσ | care.gr | τα κοπρανα δεν επιπλεουν | αδεια leitourgias πανοραμικης ακτινογραφιας

Διπλή αντιοξειδωτική προστασία από το μητρικό γάλαΤο μητρικό γάλα, εκτός από την υπεροχή του σε θρεπτικά συστατικά, παρέχει και μεγαλύτερη αντιοξειδωτική προστασία από οποιοδήποτε άλλο γάλα, λόγω της υψηλής περιεκτικότητάς του σε αντιοξειδωτικά συστατικά. Τα αποτελέσματα αυτά παρουσιάστηκαν στο συνέδριο της Πειραματικής Βιολογίας που πραγματοποιείται στο Ορλάντο των ΗΠΑ από τις 31 Μαρτίου έως και τις 4 Απριλίου.

Η υπεροχή του μητρικού γάλακτος είναι ακόμα πιο σημαντική για τα μωρά που γεννιούνται πρόωρα, καθώς το ανοσοποιητικό αλλά και το αναπνευστικό τους σύστημα δεν είναι πλήρως ανεπτυγμένα.

Οσον αφορά την περιεκτικότητα του μητρικού γάλακτος σε αντιοξειδωτικές ουσίες, αυτή δεν αλλάζει με την πάροδο των εβδομάδων, ενώ δεν υπάρχουν διαφορές στη σύστασή του όταν το μωρό είναι πρόωρο.

Οσο περισσότερα στοιχεία ανακαλύπτονται για τη σύσταση του μητρικού γάλακτος, τόσο καλύτερα θα γίνονται και τα υποκατάστατά του, παρέχοντας παρόμοιες ιδιότητες.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.