μουστοκουλουρο θερμιδες | προγραμμα γυμναστικής για ογκο εφηβοι

Διοξίνες στο μητρικό γάλαΤα επίπεδα διοξινών στο μητρικό γάλα αυξάνουν με την κατανάλωση λίπους. Τα συμπεράσματα αυτά προκύπτουν από έρευνα που έγινε σε 487 θηλάζουσες μητέρες στην Ιαπωνία, από το Υπουργείο Υγείας & Πρόνοιας από το 1997 εώς το 1998. Η έρευνα έδειξε ότι οι γυναίκες οι οποίες κατανάλωναν τρόφιμα πλούσια σε λίπος όπως, σαρδέλλες, χέλι, ζαμπόν, αγελαδινό γάλα, σε μεγαλύτερη συχνότητα, είχαν αυξημένα επίπεδα διοξίνης στο μητρικό γάλα.

Η έρευνα δεν έδειξε συσχέτιση μεταξύ του καπνίσματος και των επιπέδων διοξίνης στο μητρικό γάλα, ενώ υπάρχουν ενδείξεις ότι τα επίπεδα διοξίνης είναι υψηλότερα στο μητρικό γάλα των γυναικών που κατοικούν κοντά σε μονάδες αποτέφρωσης απορριμάτων.Οι διοξίνες είναι βιομηχανικά παραπροϊόντα, τα οποία παράγονται από τα καυσαέρια των αυτοκινήτων καθώς και την αποτέφρωση απορριμάτων και αποτελούν ισχυρότατα δηλητήρια με πολλές και διαφορετικές επιδράσεις στον οργανισμό. Πιο επικίνδυνη απ΄όλες βέβαια είναι η αποδεδειγμένη καρκινογόνος δράση των ουσιών αυτών.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.