λυκος σκυλος συμπτωματα | βλενες στα κοπρανα | nevrovlastoma | πρωτοπαθησ χολικη κιρρωση

Πασχαλινό δώρο του δήμου Θεσσαλονίκης στις άπορες οικογένειεςΤο κοινωνικό του πρόσωπο έδειξε σήμερα ο δήμος Θεσσαλονίκης καθώς διένειμε σε 1.800 άπορες οικογένειες της πόλης διατακτικές για την αγορά των αγαθών του πασχαλινού τραπεζιού. Οι διατακτικές ήταν αξίας 5.000 και 10.000 δραχμών και όσοι τις προμηθεύτηκαν μπορούν από συγκεκριμένη αλυσίδα σούπερ μάρκετ να πραγματοποιήσουν τις αγορές του Πάσχα.

Συνολικά ο δήμος Θεσσαλονίκης διέθεσε το ποσό των 50 εκατ. δραχμών για την έκδοση των διατακτικών, ποσό που προήλθε από το ταμείο του δήμου. Όπως επισήμανε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, κ. Β. Παπαγεωργόπουλος, στόχος της δημοτικής αρχής της πόλης είναι, η διανομή διατακτικών σε άπορες οικογένειες της Θεσσαλονίκης να καθιερωθεί και να γίνει θεσμός.

Η επιλογή των οικογενειών έγινε ύστερα από πρόταση των εκκλησιών του δήμου Θεσσαλονίκης, συλλόγων και φορέων που ασχολήθηκαν με την καταγραφή όσων αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2020 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.