μεσημβρινος περικάρδιο | μερεςνοσηλειαςεγχειρησηςειλεου | δερμοαντίδραση mantoux

Δικαίωμα περίθαλψης για τις οικογένειες των αλλοδαπώνΔεν υπάρχει κίνδυνος απέλασης ή αποκλεισμού από την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη των οικογενειών των νομίμως εργαζομένων και ασφαλισμένων αλλοδαπών, μετά τη διακοπή της αναγραφής των μελών των οικογενειών από την 'πράσινη κάρτα'.

Αυτό διαβεβαίωσε ο υφυπουργός Υγείας & Πρόνοιας Νικόλαος Φαρμάκης απαντώντας σε σχετική επίκαιρη ερώτηση της βουλευτού Α` Θεσσαλονίκης του ΣΥΝ Ασημίνα Ξηροτύρη-Αικατερινάρη.

Ο λόγος για τη διακοπή της αναγραφής των μελών στην πράσινη κάρτα είναι διότι από την κείμενη νομοθεσία δεν προβλέπεται κάτι τέτοιο, είπε ο κ. Φαρμάκης.

Σχολιάζοντας τον προβληματισμό της κ. Ξηροτύρη, μήπως δημιουργηθούν προβλήματα στις οικογένειες των αλλοδαπών μεταναστών, ο κ. Φαρμάκης διευκρίνισε, προβλέπεται η δυνατότητα του αλλοδαπού που μένει νόμιμα στην Ελλάδα επί δύο χρόνια και να ζητήσει την είσοδο και εγκατάσταση της οικογένειάς του.

Σχετικά άρθρα

/// ΑΦΗΣΤΕ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ

Τα σχόλια είναι ευπρόσδεκτα και οι αναγνώστες ενθαρρύνονται να σχολιάζουν τα άρθρα. Η ελεύθερη έκφραση και η διαφορετική άποψη είναι απολύτως σεβαστές στο Care, ωστόσο, θα πρέπει να γίνεται σεβαστή και η ελευθερία των άλλων. Δείτε τους όρους χρήσης.

 
/// ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ

Το Care αναπτύχθηκε με τεχνολογίες ανοιχτού λογισμικού. Περισσότερα εδώ.

Responsive web design
/// ΤΟ CARE ΣΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΣΑΣ

Το Care διαθέτει responsive web design και είναι άμεσα συμβατό με τις περισσότερες φορητές συσκευές (smartphones, tablets), χωρίς να χρειάζεται να εγκαταστήσετε κάποια mobile έκδοση.

Copyright 1997 - 2019 MediSign Ltd. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση άρθρου στο Internet με αναφορά (link) στο Care.
Άδεια Creative Commons Το Care.gr διατίθεται με την ακόλουθη άδεια Creative Commons. Ειδικοί όροι εδώ.